Denna fläskfilé blev verkligen hur god som helst!! Kommer att göras många gånger!! Passar utmärk på en buffé eller varför inte på en picknick :)!
4 port
200 grader
1 stor fläskfilé
smör
salt, peppar
Dressing:
6 soltorkade tomater + 3 msk av oljan
2 msk pesto
2 schalottenlökar
1 vitlöksklyfta
1 dl olivolja
salt, peppar
Bryn filén hel runt om och stek den färdig i ugnen ca 25 min. Låt kallna i folie. Gör dressingen genom att finhacka tomaterna och löken och blanda med peston och oljan. Smaksätt med salt och peppar. Skär upp filén i tunna skivor och lägg ut på ett fat. Häll över dressingen och ställ kallt minst 2 timmar innan servering.
Mmm, det där lät riktigt smarrigt.
SvaraRaderaSkall jag göra till dotterns 25-årsmottagning. Tack för tipset!
SvaraRadera