Såå god att det bara vattnas i munnen :)!
175 grader
4 ägg
4 dl socker
4 dl mjöl
4 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 dl vatten
200 g smör
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 äggulor
Kokosflingor
175 grader
4 ägg
4 dl socker
4 dl mjöl
4 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 dl vatten
200 g smör
2 dl socker
1 msk vaniljsocker
3 äggulor
Kokosflingor
- Vispa ägg och socker pösigt och blanda i resterande ingredienser.
- Grädda i en bakplåtsklädd långpanna i mitten av ugnen ca 20-25 min. Låt svalna.
- Gör glasyren genom att smälta smör, socker och vaniljsocker i en kastrull. Vispa sedan i äggulorna och låt småputtra försiktigt några minuter, den får absolut inte koka.
- Bred så glasyren över kakan och strö på kokos. Låt svalna och skär i rutor.
Kommentarer
Skicka en kommentar